Website www.provinciebrabantcup.nl online

6 February 2014

HELMOND – De Omroep Brabant Cup is de zoektocht naar beste amateurclub van de provincie Noord-Brabant in verschillende afdelingen. Van de jongste F-jeugd tot dames, G-voetballers en standaardelftallen bij de senioren. Sinds twee jaar strijden meer dan 350 elftallen in de knock-out competitie om de eer en natuurlijk de grootste bokaal in ons land: de Omroep Brabant Cup.

In het toernooi om de Omroep Brabant Cup kunnen elftallen uit alle districten en klassen tegen elkaar spelen. Dat is de charme van het kampioenschap van de provincie Brabant dat in de eerste editie werd gewonnen door Topklasser Kozakken Boys uit Werkendam.

Voor veel clubs zijn de tegenstanders door het verschil in niveau en regio binnen de provincie dus vaak heel anders dan ze op basis van de indeling in de competitie of districtsbeker zijn gewend. De competitie begint in september staat open voor alle in Brabant gevestigde de standaard heren-, dames- en pupillen- (C, D, E en F) elftallen. Het toernooi wordt afgesloten met een finaledag waarop alle wedstrijden op het complex van Bruheze in Helmond worden gespeeld. Omroep Brabant zorgt door het toernooi voor samenvattingen en zorgt voor een sfeerreportage van de finaledag.

Na afloop van elke speelronde wordt er opnieuw geloot voor de Omroep Brabant Cup. In de eerste twee ronden wordt er in verband met af te leggen afstanden regionaal geloot. Daarna gaan alle clubs bij elkaar in de Cup om eventueel aan elkaar gekoppeld te worden.

Meer informatie over de Omroep Brabant Cup is te vinden op de eigen website van het toernooi:  www.provinciebrabantcup.nl of www.facebook.com/omroepbrabantcup

De Omroep Brabant Cup is een evenement van Fast Forward. Contactgegevens organisatie:

Toernooileiding:          Ruud Kooijmans
kooijmanswijk@gmail.com      06-24.20.75.45

Toernooiorganisatie          Bob Willems brbwillems@hotmail.com                  06-52.67.66.64

Marketing en sponsoring  Ardie den Hoed
adenhoed@fastforward.nu  06-53.45.05.23

Uitslagen:                       Ruud Kooijmans
kooijmanswijk@gmail.com      06-24.20.75.45

Scheidsrechterszaken :    Egbert Hadders  egberthadders@versatel.nl         06-22.65.63.18