Provincie Brabant Cup blijft in Dongen: 5-0

3 June 2017
Dongen winnaar Provincie Brabant Cup 2017

HELMOND – De Provincie Brabant Cup blijft nog een extra jaar in de prijzenkast van Dongen staan.

De titelverdediger was in de finale van het provinciale toernooi in het stadion van Helmond Sport met 5-0 te sterk voor Madese Boys. Bij rust was de stand al 3-0 in het voordeel van de formatie van trainer Ron Timmer. Toen Madese Boys bij die stand ook een strafschop miste, was de wedstrijd feitelijk beslist. Met twee extra treffers gaf Dongen de overwinning nog exta glans. Vervolgens ontving de club voor het tweede jaar achtereen de Cup met de grote oren uit handen van de Helmondse sportwethouder Frans Stienen.

Net als Kozakken Boys, dat de eerste twee editie op haar naam bracht, heeft Dongen de Provincie Brabant Cup nu tweemtaal op zijn naam staan.