Vrouwen Cup wordt Fletcher Hotels Cup

15 May 2017

ROTTERDAM – Het vrouwen-toernooi van de Provincie Brabant Cup heeft een gedaantewisseling ondergaan.

Er wordt niet meer gestreden om de Princess Cup, maar om de Fletcher Hotels Cup. De groep waartoe het trainingswalhalla, hotel Victoria in Hoenderloo behoort, werd onderdeel van de Fletcher Hotels groep. Dat betekent dat zwart-wit voortaan blauw wit. Verder blijft alles onder manager Harm Beumer op de Veluwe hetzelfde. Vorig jaar wonnen Bavel en in de regio Rijnmond, het Capelse Zwervers de Cup.

Doelstelling van de organisatie van de Provincie Brabant Cup om de winnaar van de vrouwen in Hoenderloo tegen de winnaar van de Regio Rijnmond Cup te laten spelen, zoals met de mannen in het Spaanse Fuengirola gebeurt.